Algemeen beleid inzake gegevensbewerking

Algemene Ondernemingen Claes bvba neemt uw rechten bij gegevensverwerking ernstig. In dit document legt Algemene Ondernemingen Claes bvba uit hoe het uw persoonsgegevens verzamelt, verwerkt en gebruikt. Ze vormt aldus het algemene beleid van Algemene Ondernemingen Claes bvba op het vlak vangegevensverwerking.

De verantwoordelijke voor de verwerking is

Algemene Ondernemingen Claes bvba, Nieuwstraat 50, 3540 Herk-de-Stad

41201: algemene bouw van residentiële woningen (BTW)
42110: bouw van autowegen en andere wegen (RSZ°

Voor vragen bij deze verklaring en ons beleid kan u steeds contact opnemen met Algemene Ondernemingen Claes bvba via info@aoclaes.be of 013 44 12 29.

Voor vragen die meer zijn dan een vraag om inlichtingen kunnen wij u vragen u te identificeren, zodat wij zeker zijn dat wij de gevraagde informatie en gegevens aan de juiste persoon verstrekken.

Wanneer en voor welke doeleinden verzamelt en verwerkt Algemene Ondernemingen Claes bvba gegevens?

Algemene Ondernemingen Claes bvba verzamelt en verwerkt gegevens over u wanneer u als klant op ons een beroep doet voor werken (wegenbouw, betonwerken, infrastructuurwerken, rioleringswerken,
grondwerken, glijbekisting enz.) of als u op een andere manier met ons contact opneemt. Die  activiteiten vatten we samen onder de noemer “klantenbeheer” en betreffen met name de uitvoering van de projecten die wij met u sluiten.

Bent u leverancier, dan verwerken wij uw gegevens of die van uw contactpersonen in het kader van de levering van producten of diensten, voor het generieke doeleinde “leveranciersadministratie”. In dat geval is het ook mogelijk dat wij uw gegevens meenemen in onze werkplanning, samen met de gegevens van onze eigen medewerkers.

Verder verwerken wij uw gegevens, als klant of als leverancier, bij het opmaken van facturen en andere boekhoudkundige documenten. Dit vormt het doeleinde “boekhouding”.

Welke gegevens verzamelt en verwerkt Algemene Ondernemingen Claes bvba?

Het gaat over de gegevens die u ons meedeelt en die wij nodig hebben voor de uitvoering van het project waarvoor u op ons beroep doet, zoals uw naam, adres, e-mailadres en professionele gegevens, zoals bedrijfsnaam en btw-nummer, de karakteristieken van de woning, voor bv een btw-attest en alle andere gegevens in dat verband. Meestal geeft u ons die gegevens rechtstreeks door, maar het is ook mogelijk dat wij die gegevens verkrijgen van uw architect of andere partijen waar u mee samenwerkt.
De gegevens kunnen ook betrekking hebben op uw plannen voor een toekomstig project.

Van leveranciers kunnen wij bepaalde gegevens verwerken om ons toe te laten de werken goed in te plannen. Het gaat daarbij dan om de beschikbaarheid en aanwezigheid, alsook het type werken.
Financiële gegevens verwerken wij in het kader van de boekhouding.

Hoe verzamelt Algemene Ondernemingen Claes bvba uw gegevens?

Uw gegevens verzamelen wij wanneer u daartoe (papieren dan wel elektronische) formulieren invult. Soms gebeurt dat via een gesprek, telefonisch contact of mailuitwisseling. Normaal verkrijgen wij die gegevens rechtstreeks van u. Soms kan het ook zijn dat wij ze onrechtstreeks verkrijgen. Dat is het geval met gegevens over medewerkers van leveranciers die actief zijn op onze werven en die we bekomen van de leveranciers zelf.

Als u onze website bezoekt, maken wij daarbij gebruik van cookies waarover u meer informatie kan vinden in onze cookiepolicy op onze website. Dat doen wij in het bijzonder om de inhoud en het gebruiksgemak van die website zoveel mogelijk af te stemmen op u als gebruiker ervan. Daarnaast verwerken wij uw gegevens om te voldoen aan de verplichtingen die voortvloeien uit het ter beschikking stellen van een website en de inhoud ervan en om u in staat te stellen om gebruik te maken van de interactieve toepassingen en diensten op deze website.

Wat zijn de grondslagen voor de verwerking van gegevens door Algemene Ondernemingen Claes bvba ?

In beginsel verzamelen en verwerken wij uw gegevens op basis van de contractuele relatie die wij met u hebben als gevolg van uw opdracht en het contract dat wij met u sluiten. Dat is ook de grondslag voor de verwerking van gegevens over leveranciers en voor de verwerking “boekhouding”.

Worden de gegevens meegedeeld aan derden?

Uw gegevens worden hoofdzakelijk intern verwerkt in het kader van klantenbeheer, leveranciersbeheer,werkplanning, boekhouding en communicatie door de dienst/verantwoordelijke die instaat voor deze activiteiten.

Ze kunnen voor bepaalde punctuele diensten of opdrachten worden doorgegeven aan verwerkers of
onderaannemers waar wij een beroep op doen, zij het altijd onder onze controle.

Soms zijn wij verplicht om gegevens over u door te geven. Dat is met name het geval wanneer wij hiertoe wettelijk worden verplicht of wanneer overheidsinstanties die daartoe het recht hebben, bij ons gegevens opvragen. In dat geval gaan wij na of aan de voorwaarden om gegevens op te vragen is voldaan.

Uw gegevens worden in beginsel niet doorgegeven naar derde landen of internationale organisaties.

Uw rechten

U kan de gegevens die wij over u verwerken, steeds inkijken en, indien nodig, laten verbeteren of wissen. Daartoe volstaat het dit aan te vragen bij Algemene Ondernemingen Claes bvba via info@aoclaes.be, met een bewijs van uw identiteit. Die vragen wij om te verhinderen dat uw gegevens worden meegedeeld aan iemand die daar geen recht op heeft.

Indien u het niet eens bent met de manier waarop Algemene Ondernemingen Claes bvba uw gegevens verwerkt, kan u steeds een klacht indienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit
(www.privacycommission.be), Drukpersstraat 35 te 1000 Brussel.

Wijzigingen

Algemene Ondernemingen Claes bvba behoudt zich het recht voor om deze verklaring en/of dit beleid te wijzigen. Wijzigingen zullen via de website aan gebruikers worden gemeld.

$type=one$c=5$meta=0$rm=0$p=1$show=/p/rioleringswerken.html

$type=two$count=10$comment=0$author=0$p=1$show=/p/containerdienst.html

$type=one$c=5$meta=0$rm=0$p=1$show=/p/specials_13.html

$type=two$c=10$meta=0$p=1$show=/p/referenties.html

$type=one$count=10$comment=0$author=0$h=240$p=1$show=/p/nieuws.html

$type=one$c=5$meta=0$p=1$show=/p/wegenbouw.html

$type=blogging$cate=1$count=10$meta=0$show=/p/faq.html

$type=three$c=18$meta=0$h=230$p=1$show=/p/aanbod.html

[Laatste nieuws]_$type=carousel

[In de kijker]_$type=sticky$meta=0$count=4$cate=1$hide=home

Naam

aanbod,10,betoncentrale,1,betonwerken,1,containerdienst,1,faq,4,glijbekisting,1,grondwerken,1,in de kijker,30,infrastuctuurwerken,3,nieuws,48,recyclage,1,referenties,33,rioleringswerken,1,specials,19,wegenbouw,4,
ltr
static_page
Algemene Ondernemingen Claes: Algemeen beleid inzake gegevensbewerking
Algemeen beleid inzake gegevensbewerking
Algemene Ondernemingen Claes
https://www.aoclaes.be/p/algemeen-beleid-inzake.html
https://www.aoclaes.be/
https://www.aoclaes.be/
https://www.aoclaes.be/p/algemeen-beleid-inzake.html
true
4062571888922376434
UTF-8
Alle berichten Geen berichten gevonden ONTDEK MEER Lees meer Antwoord Cancel antwoord Delete Door Home BLZ BERICHTEN Ontdek meer AANBEVOLEN LABEL ARCHIEF SEARCH ALLE BERICHTEN Geen berichten gevonden Terug Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Wor Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Julie Augustus September October November December Jan Feb Mar Apr Mei Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec zoaps 1 min. geleden $$1$$ minutes ago 1 uur gelden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volg DEZE INHOUD IS PREMIUM Deel om te ontsluiten Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy